Ce zic cei ce ne-au vizitat

23. September 2011

Dana G 
Imi place mult cum arata acest dans.

Bogdan
Imi place ca pui pasiune in ce faci si te preocupa tehnica in sine.  Cum te duci, cum faci, cum intorci te, cum duci piciorul, cum numeri, etc.

Delia U   
Eu vreau sa va multumesc pentru ca pentru mine a fost prima intalnire cu West Coast Swing si m-am simtit extraordinar. Atmosfera primitoare, oameni  prietenosi si dans de calitate. Am plecat de la curs cu dorinta de a invata mai mult.
Va multumesc si cu siguranta vom mai dansa impreuna:)

Alice D
WCS , este greu de descris in cuvinte, in general este dificil sa povestesti  despre dans, dansul este intr-o secunda, intr-un loc, cei 2 parteneri si muzica.
Ce imi place la WCS este varietatea stilurilor de muzica pe care se poate dansa, mai lenta, mai rapida, Hip-Hop, R&B, blues, cam orice . Apoi "schemele" sau "figurile" , ei bine in afara unor patternuri de baza, care nu sunt f multe si nici f complicate, oricine le poate invata, nu exista reguli, limitari, figuri corecte sau nu,insa exista inspiratia, muzica care iti spune ce sa faci.
Aceasta este insa si partea cea mai dificila in acelasi timp, libertatea este  "grea" daca nu stii ce sa faci cu ea :D iar pentru a sti ce sa faci cu ea trebuie sa  sa inveti patternurile de baza si nu strica nici putin Hip-Hop, balet si dans contemporan si salsa si tango si jazz, nimic complicat :)))) dar rezultatul iti poate taia respiratia!
Cine nu ma crede este rugat sa priveasca o coregrafie a zeilor WCS Tatiana si Jordan.  Prima reactie dupa ce o sa respire din nou va fi OK, vreau si eu, cand si unde incep cursurile de WCS :D  si asa ajungem la Cristi, care a facut mai mult decat sa invete de pe net si DVD-uri , a dat fuga in California, a invatat de la cei mai buni de acolo, a dat si un examen, a obtinut un atestat de instructor de WCS si s-a mai si intors :D sa ne invete si pe noi.
Thx

Lidia C
Am venit la curs fara sa stiu la ce sa ma astept si am gasit in primul rind muzica foarte buna (pe care o mai ascultasem dar despre care nu stiam ca se poate si dansa), oameni deschisi si curiosi si un instructor entuziast. Am petrecut 2 ore minunate la sfarsitul carora faceam deja primii pasi de West Coast Swing.

 

Anca G.

Dragostea mea pentru acest stil de dans a inceput de cand i-am vazut pe Tatiana si Jordan dansand. Nici macar nu stiam ca se numeste WCS. Am simtit emotia trairilor lor si m-a lasat speachless interpretarea muzicii.

Am stiut ca vreau sa invat si ca aceasta libertate de interpretare pe care ti-o ofera WCS mi se potriveste ca o manusa.


Workshopul sustinut de Cristi la Timisoara a fost peste asteptarile mele - mari dealtfel - si nu a facut decat sa imi amplifice dorinta de aprofundare a stilului.


Felul lui Cristi de a preda este unul foarte entuziast, foarte funny si foarte apropiat de cursant. Nu face decat sa scoata la suprafata ceea ce era deja in tine - PASIUNEA PENTRU DANS.


Iar faptul ca poti interpreta o melodie cu figuri din mai multe stiluri de dans este fantastic...


Faptul ca sunt in Timisoara si Cristi preda in Bucuresti, ma cam impiedica sa ajung la cursuri
Smile)) As face-o cu cea mai mare placere.

Mergeti voi!


 

, ,

Vineri 16 Septembrie incepem

11. September 2011

 

Triple Step Swing Club in colaborare cu Estudio Tango REAL, organizeaza incepand cu 16 Septembrie 2011 un curs de introducere in West Coast Swing.

Cursurile se vor desfasura in fiecare Vineri de la 19:00 la 20:30 si Sambata de la 11:30 la 13:00. Practica are loc Sambata intre 13:00 si 15:00.

Locatia: Estudio Tango REAL , Bd. Pache Protopopescu nr. 30.

NU ESTE NEVOIE DE PARTENER.

Inca se mai fac inscrieri.

Pentru inscriere: http://bit.ly/qyKM3R sau 0724 581 840

Harta locatie:View TangoTangent (at Estudio Tango Real) in a larger map